FAQ

Hier vind u veelgestelde vragen over Autonome reinigingsmachines

Algemeen

Wat is de Nilfisk Liberty SC50?

De Nilfisk Liberty SC50 is een autonome schoonmaakmachine die is ontworpen om zelfstandig, efficiënt en veilig te reinigen in drukke omgevingen.

Hoe werkt de Nilfisk Liberty SC50?

De SC50 gebruikt verschillende sensoren en algoritmen om autonoom te navigeren en schoon te maken. Het heeft drie reinigingsmodi: Copy Cat™ mode, Fill-in mode en Manual mode.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de SC50?

Enkele belangrijke kenmerken van de SC50 zijn onder meer Smart Obstacle Detection and Go-Around, Independent Safety System, Robotic Safety Certification, en drie reinigingsmodi.

Wat is het verschil tussen de SC50 en andere autonome schoonmaakmachines?

De Nilfisk Liberty SC50 is 's werelds eerste autonome schoonmaakmachine die door een derde partij is gecertificeerd voor veiligheid. Hij heeft ook unieke functies zoals Fill-in mode, CopyCat mode en Independent Safety System.

Veiligheid

Is de SC50 veilig om te gebruiken in drukke omgevingen?

Ja, de SC50 is ontworpen om veilig te werken in drukke omgevingen. De machine heeft verschillende sensoren en algoritmen die het mogelijk maken om obstakels te detecteren en eromheen te navigeren.

Welke veiligheidsfuncties zijn inbegrepen in de SC50?

De SC50 heeft verschillende veiligheidsfuncties, waaronder Smart Obstacle Detection and Go-Around, Independent Safety System en Robotic Safety Certification.

Is er een noodstopknop op de machine?

Ja, er is een noodstopknop op de machine die kan worden gebruikt om het apparaat onmiddellijk te stoppen als dat nodig is.

Kan ik de machine handmatig stoppen als dat nodig is?

Ja, u kunt de machine handmatig stoppen door op een knop op het bedieningspaneel te drukken of door gebruik te maken van de noodstopknop.

Gebruikersvriendelijk

Is de SC50 gemakkelijk te gebruiken?

Ja, de SC50 is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn. Het heeft drie reinigingsmodi: Copy Cat™ mode, Fill-in mode en Manual mode. Bovendien is het bedieningspaneel eenvoudig en intuïtief.

Hoe lang duurt het om te leren hoe je de SC50 moet gebruiken?

De Nilfisk Liberty SC50 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en vereist minimale training. De meeste gebruikers kunnen binnen enkele minuten leren hoe ze het moeten gebruiken.

Hoe kan ik de SC50 bedienen?

De SC50 kan worden bediend via het bedieningspaneel op de machine zelf of via een mobiele app. Het heeft ook een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om de machine te programmeren en te bedienen.

Kan ik de reinigingsmodus aanpassen?

Ja, de SC50 heeft drie verschillende reinigingsmodi: Eco, Standard en Intensief. U kunt eenvoudig tussen deze modi schakelen om uw reinigingsbehoeften aan te passen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn vloer volledig schoon wordt met behulp van de SC50?

De SC50 is ontworpen om efficiënter te reinigen dan traditionele schoonmaakmethoden. Het heeft een geavanceerd sensorsysteem dat zich aanpast aan veranderingen in het oppervlak en obstakels vermijdt. Bovendien laat het geen water achter op de vloer, waardoor uw vloer droog en veilig blijft voor voetgangers. Door regelmatig onderhoud uit te voeren volgens Nilfisk's richtlijnen voor preventief onderhoud, kunt u ervoor zorgen dat uw machine optimaal blijft presteren en uw vloeren volledig schoon blijven.

Onderhoud & Reparatie

Waar kan ik terecht voor reparaties en onderhoud?

Nilfisk biedt aantrekkelijke servicepakketen (Flat-fee, All-Incusief onderhoud en reparatie) die volledige dekking bieden om de prestaties van uw autonome machine te waarborgen. U krijgt hulp van hoogwaardige technici, opgeileid en gecertificeerd door nilfisk met een responstijd van 24-48 uur overal in de wereld.

Zijn er vervangende onderdelen beschikbaar voor mijn machine?

Ja zeker, Nilfisk biedt snelle levering van reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat uw machine zo snel mogelijk weer operationeel is.

Kan ik zelf reparaties uitvoeren aan mijn machine of moet ik deze naar een professional brengen?

Nilfisk raadt aan om reparaties uit te laten voeren door een getrainde technicus. Als u echter ervaring heeft met autonome schoonmaakmachines, kunt u kleine reparaties zelf uitvoeren.

Hoe vaak moet ik onderhoud uitvoeren aan de machine?

De frequentie van onderhoud hangt af van hoe vaak u de machine gebruikt en in welke omgeving. Nilfisk raadt aan om regelmatig onderhoud uit te voeren volgens hun richtlijnen voor preventief onderhoud.

Kostenbesparing

Wat kan ik allemaal besparen met behulp van de Autonome machines?

De Nilfisk SC50 ontworpen om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en autonome functies, kan de SC50 zorgen voor consistente resultaten met minimale menselijke inspanning. Dit kan leiden tot besparingen op arbeidskosten en een vermindering van het aantal benodigde arbeidsuren. Bovendien kan het gebruik van een autonome reinigingsoplossing zoals de SC50 leiden tot minder fouten en ongelukken, wat kan resulteren in lagere verzekeringskosten, minder downtime en minder kosten aan onderhoud en reparatie.

Kan ik een terugverdientijd verwachten bij aanschaf van deze machine?

Ja, door het gebruik van autonome schoonmaakmachines zoals de SC50 kunt u tijd en arbeidskosten besparen, evenals water- en reinigingsmiddelen. Dit kan leiden tot een terugverdientijd voor uw investering in de machine. Nilfisk geeft aan dat de gemiddelde verwachtte terugverdientijd grofweg 3 jaar is.

Is het duurder om een SC50 te kopen dan om traditionele schoonmaakmethoden te gebruiken?

De aanschafkosten van de SC50 kunnen hoger zijn dan die van traditionele schoonmaakmethoden, maar de machine is ontworpen om de productiviteit te verhogen en de kosten van het schoonmaken te verlagen. Het kan autonoom werken, waardoor u tijd en arbeidskosten bespaart. Bovendien is het ontworpen om efficiënter te reinigen, waardoor u minder water en reinigingsmiddelen nodig heeft. Dit kan leiden tot lagere operationele kosten op lange termijn en een terugverdientijd voor uw investering in de machine.

Kan de autonome reinigingsmachine ook 's nachts werken om de werktijden van mijn schoonmaakteam te verminderen?

Ja, autonome reinigingsmachines kunnen op elk moment van de dag werken, ook 's nachts (in het donker). Dit betekent dat u uw schoonmaak-team kunt verminderen en toch een schone en professionele uitstraling kunt behouden. Bovendien kan het werken buiten kantooruren helpen om de productiviteit van uw personeel te verhogen door hen meer tijd te geven om zich te concentreren op hun kernactiviteiten tijdens de normale werkuren.